Рита сјаеше, а Мајли повторно провоцира!

Loading...

На доделување на наградите на „MTV EUROPE Music Awards“ во Амстердам, најголемо внимание привлекоа Мајли Сајрус, Рита Ора и Кети Пери која ја смени својата гардероба два пати. Оценете која е најдобра!Минатата ноќ на „MTV Europe Music Awards“ најмногу оставија впечаток пејачките Мајли, Кети Пери и Рита, кои со свјот стил не ги оставија рамнодушни присутните. Провокативната Мајли носеше фустан со апликации од познатиот рапер „ Notorius BIG Тупак Шакур“ со порака „Стоп на насилството“ и чизми од Том Форд.
За разлика од Мајли, Рита Ора носеше едноставен фустан, креација на Келвин Клајн. И овојпат не го изостави црвениот кармин кој веќе и стана заштитен знак.

Кети Пери, смени неколку креации во текот на вечерта, а првата од нив е син, тесен фустан на „Zac Posen“.

Австралиската пејачка Иги Азали привлекуваше внимание со црн долг фустан на „Dilek Hanif“ кој повеќе открива отколку што покрива.
Британската ТВ водителка и макекенка Луис Ро носеше принт фустан на „ Mare Hoffman“ (пролет/лето 2014).Минатата ноќ на „MTV Europe Music Awards“ најмногу оставија впечаток пејачките Мајли, Кети Пери и Рита, кои со свјот стил не ги оставиј

loading...
Loading...