Ризикувале да направат селфи, не мислејќи дека ОВА ќе им се случи потоа…

Еден ден, кога веќе ќе не нема, некаде ќе постои  нашата последна направена фотографија.
Навистина е застрашувачки кога ќе се помисли

Пронајдете не на следниве мрежи: