РК Вардар ќе ја стартува новата сезона од ЛШ во Цеље

РК Вардар ќе игра во групата Ц против екипите на Веспрем, Рајн Некар, Цеље, Монпеље и Чеховски Медведи.Ова е распоредот за сезоната 2014/15 од ЛШ:
(24-28 септември 2014) Цеље – Вардар
(1-5 октомври 2014) Вардар – Чеховски М.
(8-12 октомври 2014) Вардар – Рајн-Некар
 (15-19 октомври 2014) Монпелје – Вардар
(12-16 ноември 2014) Вардар – Веспрем
(19-23 ноември 2014) Веспрем – Вардар
(26-30 ноември 2014) Вардар – Целје
(3-6 декември 2014) Чеховски Медведи – Вардар
(11-15 февруари 2015) Вардар – Монпелје
(18-22 февруари 2015) Рајн Некар – ВардарОва е распоредот за сезоната 2014/15 од ЛШ:
(24-28 септември 2014) Цеље – Вардар
(1-5 октомври 2014) Вардар

Пронајдете не на следниве мрежи: