Робен: Нема опуштање, кај Гвардиола е строго…

Холандскиот интернационалец од редовите на Баерн од Минхен, Арјен Робен, вели дека кај Пеп Гвардиола професионализмот е на првото место, притоа потенцирајќи дека кај новиот тренер на Баерн нема никакво опуштање.
Арјен Робен вели дека Пеп му оставил одличен впечаток, дека тимот од Минхен ќе има јасно утврдена филозофија, притоа дополни дека овој тим ќе продолжи онаму каде што застана минатата сезона.
„Гвардиола остави фантастичен впечаток кај мене, има јасно утврдена филозофија и игра која ќе донесе одредени промени во нашата игра, но тоа нас ќе не засили“ вели Робен.
„Кај него нема опуштања, тој се труди работите да ги задржи на високо ниво, мислам дека во новата сезона ќе продолжиме по патеката на успехот и ќе продолжиме онаму каде што застанавме“ вели холандскиот интернационалец од редовите на Баерн Минхен.Холандскиот интернационалец од редовите на Баерн од Минхен, Арјен Робен, вели дека кај Пеп Гвардиола професионализмот

Пронајдете не на следниве мрежи: