Роденденски концерт на Слаткаристика во Струга

Loading...

По настапите низ Македонија, како што беа одржаните концерти во Охрид и Пробиштип на кои приреди одлична забава, Слаткаристика овој петок свој концерт ќе има и во Струга.По настапите низ Македонија, како што беа одржаните концерти во Охрид и Пробиштип на кои приреди одлична забава, Слаткаристика овој петок свој концерт ќе има и во Струга.
Слаткаристика својот роденден го слави во четврток на 15 август, а веќе на 16-ти август, ќе се отвори пред Стружани и туристите кои се спремни за супер журка.
Летната сцена „Сиеста“ во Струга за концертот на рап артистот ќе ги отвори вратите во 22:30 часот. Билетите во претпродажба ќе бидат по цена од 100 денари, а ќе можете да ги најдете  во Грифон кафе (Струга), кое денеска на роденденот на Слаткар (15 август), слави 4 години од неговото постоење.
Влезот на врата,  ќе биде 150 денари, а сите пијалаци за времетраењето на концертот ќе се продаваат по цена од 50 денари.
Гости на концертот ќе бидат: Кацар (Токсиколози), Тајзи и Анакреонт (Аномалиа натива).
По настапите низ Македонија, како што беа одржаните концерти во Охрид и Пробиштип на кои приреди одлична забава, Слатк

loading...
Loading...