РОМАНТИЧЕН ПОЧЕТОК НА НОВАТА ГОДИНА: Никола Роквиќ ја запроси девојката!

Loading...

Никола Роквиќ сакаше да му даде малку поинаков крај на својот новогодишен настап и реши да го направи наредниот чекор. Имено, тој ја запросил својата долгогодишна девојка, манекенката Бојана Баровиќ.Романтичниот гест на Никола Роквиќ на крајот на неговиот новогодишен настап, ги изненади сите посетители кои се затекнаа пред зградата на Парламентот во Србија, а особено неговата девојка Бојана Баровиќ.
Имено, пејачката се одлучи на крајот на новогодишниот концерт да ја запроси долгогодишната девојка.
Заводливата манекенка рекла „да“.Романтичниот гест на Никола Роквиќ на крајот на неговиот новогодишен настап, ги изненади сите посетители кои се затекнаа пред зградата на Парламент

loading...
Loading...