Роналдо има нешто што го издвојува од останатите 90% од светската популација

Во книгата која се занимава со животот на португалскиот фудбалер е откриена тајната на неговиот убиствен шут.Оваа година стигна друг вид на потврда за неговата уникатност. Кристијано Роналдо успеа и со мадридски Реал да ја освои Лигата на шампионите, а овие денови се појави информација во врска со неговиот убиствен шут.
Имено, книгата CR7 тврди дека Португалецот е супериорен бидејќи во зглобот од десната нога има една коска вишок.
Таа специфичност ја имаат само 10% од светската популација.
Благодарејќи му на тоа, Роналдо има предност да изведува слободни удари на единствен начин, што често голманите ги остава немоќни во обидот да интервенираат.Оваа година стигна друг вид на потврда за неговата уникатност. Кристијано Роналдо успеа и со мадридски Реал да ја освои Лигата на шампионите, а ови

Пронајдете не на следниве мрежи: