Роналдо „рапува“…

„Ел Феномено“ за момент стана телевизиски репортер кој прави репортажа околу најпопуларните рапери, па еве како изгледаше сето тоа.Бразилскиот фудбалски феномен, Роналдо, се најде во мошне интересна ситуација, каде беше телевизиски репортер кој прави репортажа за најдобрите рапери, па можеме слободно да констатираме дека освен тоа што го бива за постигнување фудбалски погодоци, можеби би се снашол и во оваа професија.Бразилскиот фудбалски феномен, Роналдо, се најде во мошне интересна ситуација, каде беше телевизиски репортер кој прав

Пронајдете не на следниве мрежи: