Роналдо со оваа изјава ја шокираше јавноста!

Loading...

Скај Спорт Италија направила краток раговор со Роналдо. 
 Поголем дел од времето се зборуваше за Балотели, а еве што Роналдо изјави за него:
-Би било чесно кога за него не би се судело според она што го покажува и што се случува со него надвор од теренот. Треба да го гледаат исклучиво како играч. Во тој случај зборуваме за одличен фудбалер. Секогаш во него сум гледал квалитетен играч кој веројатно и понатаму ќе го потврди тоа во дресот на Милан. 
Кога го запрашале кој му е омилен играч од Серија А, Роналдо одговорил:
-Тешко, не ја следам таа лига. Поголем дел од времето се зборуваше за Балотели, а еве што Роналдо изјави за него:
-Би било чесно кога за него не би се судело спор

loading...
Loading...