Роналдо во својот кревет затекнал тинејџер – погледнете што направил…

– Легнав во кревет бидејќи знаев дека Роналдо е се уште тука негде. Кога дојде беше добар кон мене. Ми рече дека би било добро да си одам од собата, а тој нема да повика обезбедување – вели младиот Јаго Леал.Петнаесет годишниот Јаго Леал го надитрил обезбедувањето во хотелот во кој била сместена португалската репрезентација, и се вовлекол во собата на Кристијано Роналдо.
– Легнав во кревет бидејќи знаев дека Роналдо е се уште тука негде. Кога дојде беше добар кон мене. Ми рече дека би било добро да си одам од собата, а тој нема да повика обезбедување – вели младиот Јаго Леал, а потоа призна дека во собата на Роналдо влегол преку кровот.
Ронладо му помогнал на тинејџерот неприметно да го напушти хотелот, а за спомен уште му дал и автограм.Петнаесет годишниот Јаго Леал го надитрил обезбедувањето во хотелот во кој била сместена португалската репрезентација, и се вовлекол во собата на К

Пронајдете не на следниве мрежи: