Рубенс Муратовски повторно стана татко

Loading...

Рубенс Муратовски повторно стана таткоМакедонскиот актер воедно и уметнички директор на драмскиот театар, Рубенс Муратовски повотрно стана татко. Тој и неговата сопруга Јасна Милојковиќ добија син кое ќе го носи името Дамјан. 
Честитки до семејството!
Извор: ЕмагазинМакедонскиот актер воедно и уметнички директор на драмскиот театар, Рубенс Муратовски повотрно стана татко. Тој и неговата сопруга Јасна Милојковиќ

loading...
Loading...