Ручек може да се готви и во машина за миење садови! Сериозно?

Loading...

Машината за миење садови си има намена за миење садови. Зар не? Но, неодамна е откриено дека таа може да се искористи и за нешто друго.Верувале или не, во неа можете да зготвите и ручек. Да, звучи малку лудо, но ако се придржувате кон одредени правила, во машината за миење садови, можете да подготвите вкусни јадења, дур се мијат вашите садови.
Ви требаат само непропустливи садови. Се друго ќе си заврши машината.
Топлата вода, која цело време циркулира во машината, ќе се погрижи вашите намирници да се зготват рамномерно. А можете да зготвите сешто…зеленчук, морски плодови, тесто…
Погледнете за што станува збор:Верувале или не, во неа можете да зготвите и ручек. Да, звучи малку лудо, но ако се придржувате кон одредени правила, во машината за миење садови,

loading...
Loading...