Руски астролог ги предвидел авионските несреќи но и владење на Русија од 30 години

Најпознатитот руски астролог ги предвидел авионските несреќи но и владеење на Русија од 30 години.Најпознатиот руски астролог ги предвидел авионските несреќи кои се случуваат во последниве денови. Тој, проценувајќи ја можноста за природните катаклизми и технолошки катастрофи, рекол дека 2014 година ќе биде со повишен ризик, и предупредил на авионски летови.
Инаку, Глоба прв пат ги кажал своите предвидувања во почетокот на 80-те години од минатиот век, кога најавил дека „СССР наскоро ќе се распадне и дека во летото 1991 година на улиците во Москва ќе има тенкови“.
Според неговите зборови, околу 85 проценти од неговите предвдувања се оствариле, па и она дека Украина ќе се распадне во текот на 2014 година. Токму тоа и се случува, а глобализацијата на проблемите крвавите судири во Украина започнаа во текот на Олимпијадата во Сочи. Што ќе се случи понатаму ќе видиме.
Ова предвидување Павел Глоба го изнел уште во 2009 година! Погледнете што рекол тогаш.
„Кризата нема да ја преживее Украина, која ја чека распад на три дела. Распадодт нема да се случи сега, туку во 2014 година. Во Украина ќе постијат две независни администрации, задржувајќи го фромално интегритетот на територијата, приближно во ист формат како денес во Молдавија. Источноукраинската федерација нема да го слуша Киев, и ќе стане дел од Руското царство, Крим ќе стане украинска Чеченија“, сметал тогаш астрологот.
Економската криза која ќе се продолжи до 2020 на крај ќе ја прекрои геополитичката карта и од корен ќе ја промени геополитичката распределба на силите. САД ги чека тежок период, а Европската унија и Украина нема да постојат.

„Наместо бедната Европска унија ќе се појават неколку ѕвезди. Скандинавските земји и земјите од Прибалтикот ќе формираат Сверен сојуз, кој ќе стане наследник на Ханзеатскиот сојуз. Франција, Италија и Шпанија ќе се спојат во Јужноевропски сојуз. Европската унија можеби и ќе опстане како формација, но само на хартија. До карајот на кризата нема да опстане ниту НАТО, кој одпрвин ќе очајува, но потоа ќе престане да постои“.
Проценувајќи ја веројатноста од природни катаклизми и технолошли катастрофи, Опавел Глоба рекол дека 2014 година ќе биде година на повишен ризик, и предупредил на авионски летови.

„Многу катастрофи ќе се случуваат близу времето на помрачување. Во јули 2014 година не очекуваат три помрачувања, во таа самисла тоа година на „жетва“, бидејќи веројатноста од технлошки катастрофи драматично ќе се зголемува. Најверојатно, во јули, август треба да не очекуваат авионски несреќи, па би советувал луѓето за де воздржат од летови во сите правци. Во декември и јануари 2015 драматично ќе порасне опасноста од земјотреси, посебно во водите на Пацификиот“.
Втора голема депресија
Сепак, според зборовите на астрологот, тешката криза нема да доведе до граѓанска војна во Русија:
„По 2011 кризата ќе почне да слабее и ќе заврши во 2012 година. Меѓутоа, тоа ќе биде првиот бран. Од 2014 година ќе почне втор бран, уште помоќен и поразорен“.
За Русија периотот од 2014 до 2016 година ќе биде време на големи промени, поврзани со големи протести, а ни остатокот од планетата нема да помине подобро. А потоа следува најлошото: „Третиот бран криза, кој ќе се случува од 2017 до 2020 година нема да биде најтежок, но тука ќе буде присутен човечкиот фактор, поради преморот и постојаниот стрес. Многу се плашам од тој бран“.
Според неговите зборови од 2020 до 2050 година Русија ќе се препороди. При оа Глоба подсетил на предвидувањата на Василие Немчин : „На власт во Русија ќе дојде нова личност, која Немчин ја нарекува „Јавач на бел коњ“.
 Најпознатиот руски астролог ги предвидел авионските несреќи кои се случуваат во последниве денови. Тој, проценувајќи ја можноста за природните ката

Пронајдете не на следниве мрежи: