Руски велосипед: Дупло поиздржлив од новите

Го расчистувавте подрумот? Ви останале работи уште од времето кога сте граделе куќа? Не ги фрлајте старите работи, тие се многу поиздржливи од новите. 
Го расчистувавте подрумот? Ви останале работи уште од времето кога сте граделе куќа? Не ги фрлајте старите работи, тие

Пронајдете не на следниве мрежи: