Садо мазо на сред улица: Жена си го шетала мажот со ланец околу врат!

Loading...

Точно така. Моментално гледате жена која го влече својот сопруг како куче со ланец околу вратот.Вистинска садо- мазо сцена. Мажот свечено облечен а жената „си го шета“ по улицата.
Минувачите не се воздржале да не го фотографираат ова несекојдневно случување.
А некој успеал и да го сними сето тоа..
Погледнете…

 
Вистинска садо- мазо сцена. Мажот свечено облечен а жената „си го шета“ по улицата.
Минувачите не се воздржале да не го фотогра

loading...
Loading...