Сајтот на главниот советник на Трамп тргна отворено против Џорџ Сорос

Loading...

„Брајтбарт“ е сајтот каде што долги години главен и одговорен уредник беше Стив Бенон, кој сега е главен советник на Доналд Трамп.Пред два дена токму овој сајт ја објави ексклузивната информација дека 7 конгресмени доставиле официјално писмо да Генералниот инспектор на САД, за покренување на истрага против Џес Бејли и неговите соработници во врска со финансирањето на Сорос фондацијата во Македонија.
„Брајтбарт“ и претходно објави дека Сорос, кој е водечки финансиер на левицата во САД, се фокусира на Македонија преку одделување на парични средства по жител повеќе од било која друга земја во Европа, што доведе до тоа неговите приврзаници да се однесуваат како армија на Сорос.

На овој линк може да се види оргиналната сторија на сајотот „Брајтбарт“.
Во својата најнова сторија, сајтот „Брајтбарт“ пишува против Џорџ Сорос и неговите платеници кои ги попречуваат слободните трибини на конгресмените во САД.
 Пред два дена токму овој сајт ја објави ексклузивната информација дека 7 конгресмени доставиле официјално писмо да Генералниот инспектор на С

loading...