Сакал да ги спречи паровите да седат еден до друг за Валентин па го резервирал секое второ седиште во кино!

Loading...

Се плашел дека вечерта во кино ќе му ја уништат лигавите парови па решил да преземе нешто!Кинезот кој е очигледно не го сака Валентин го резервирал секое второ седиште во кино. Па, благодарение на него и неговата кампања, на Денот на вљубените во киното во кое ќе се прикажува „Љубовна Приказна во Пекинг” нудат преку едно седиште.
Имено, момчето претходната година раскинало со својата девојка па оваа година не било заинтересирано да ги гледа лигавите парови во кино!
Момчето кое го користело прекарот УП oбјаснил за весникот Shanghai Morning Post дека му било навистина тешко да ја реализира замислата бидејќи онлајн резервациите на киносалата одбивале да му ги резервираат чудните места, а и вработените во киното го одбиле неговото барање.

 
„Исто така немав доволно пари. Па еден другар ми препорача да започнам кампања за донации, и фала богу, на светов има доволно сингл, интернет пријатели кои ми помогнаа да соберам пари за да си ја реализирам замислата.””Се надевам дека сите заљубени ќе разберат дека ова е само мала шега” – додава УП.Кинезот кој е очигледно не го сака Валентин го резервирал секое второ седиште во кино. Па, благодарение на него и него

loading...
Loading...