Сакала да се фотографира во природа, но, одеднаш забележале нешто и не можете да ПРЕСТАНАТ ДА СЕ СМЕЈАТ!

Loading...

Џулијан Хенри е тинејџерка, која како и другите на нејзина возраст сакала профи фотка во природа…Облекла краток црн фустан, влегла во водата и сакала да направи уметнички портрет во природа.
Но, набрзо забележале човек од другата страна на брегот на водата, како целосно гол, го шетал своето куче… Таа и фотографот, нормално не можеле да престанат да се смејат, а додека човекот си бил „мртов ладен“.
Погледнете ја целосната фотографија на следната страна.

Облекла краток црн фустан, влегла во водата и сакала да направи уметнички портрет во природа.
Но, набрзо забележале човек од другата страна

loading...