Сакате да бидете господарица на сексот?Прочитајте ги овие 6 заповеди!

Loading...

Сакате да бидете господарица на својот сексуален живот?
Ако одговорот е да, тогаш морате да ги превземете овие шест заповеди.Кога станува збор за сексуалноста, жените сеуште не сакаат да превземат одговорност околу одредени работи.
Според мислењето на секс-терапевтите секоја жена мора да се држи до овие шест заповеди за мудро да управува со сексуалниот живот!
Прочитајте кои се тие…

 
1.Научете се да превземете вие иницијатива за секс!
2.Научете се некогаш да кажете не!
3.Матурбирајте почесто- Мастурбацијата е добра за сексуалноста на жените!
4.Никогаш не говорете за вашите бивши!
5.Не можете никого да натерате да ве сака, дури ни со добар секс!- Затоа не ни помислувајте со помош на секс да задржите некого!
6.Секогаш имајте презерватив со себе!Кога станува збор за сексуалноста, жените сеуште не сакаат да превземат одговорност околу одредени работи.
Според мислењето на секс-терапев

loading...
Loading...