Сакате да му бидете во мислите цел ден?- Еве како ќе го постигнете тоа!

Loading...

Колку пати сте посакале да не му излезете од мислите на својот драг цел ден и било што да работи, да мисли на вас. Веруваме дека многупати, но сега прочитајте како да го постигнете тоа на едноставни начини.1. Наутро пред да отидете на работа, најдете некое место каде што тој случајно ќе наиде, а вие ќе ја сушите косата, секако полуголи.
2. Додека се шминкате бидете само во гаќички и пуштете некоја песна на која може да се изведе стриптиз. Малку танцувајте и мрдајте го задникот и ви гарантираме дека нема да престане да мисли на вас цел ден.

3. Снимете се на мобилен како воздивнувате. Можете да се снимате и додека водите љубов со него. Кога ќе биде вистинско време, пратете му ја снимката со вашите воздишки и прашајте го дали сака да ве слушне таква вечерта.
4. Додека се враќате од работа, соблечете го градникот пред да влезете дома. Веднаш ќе посака да ве има.
5. За време на вечерата бидете секси облечена и зборувајте му помалку „валкано”. Верувајте дека нема да стигне ни да заврши со вечерата, а следниот ден ќе се наежува кога ќе помисли што се случувало.1. Наутро пред да отидете на работа, најдете некое место каде што тој случајно ќе наиде, а вие ќе ја сушите косата, секако полуголи.
2. Дод

loading...
Loading...