Сакате ли маж со цврсто газе?!

Loading...

Мажот покрај вас е суетен и дури може да дојде до нарцизам. Целото негово телозрачи од самодоверба.
Тој ви вели: “Можам да ја направам своја секоја жена, затоа радувај се затоа што застанав токму на тебе”.
Премногу добро ги сфаќа предностите и умее да ги користи на љубовниот фронт. Свесен е дека во моментов, во кој ќе стане од масата и се упати кон тоалетот, ќе го изгледате неговиот задник. 
Го користи задникот како алатка во љубовната игра. Затоа и избира секогаш панталони и фармерки кои го нагласуваат. Верува дека е непобедлив на љубовниот фронт, што всушност е неговото најслабо место. Оставете го да мисли дека тој владее со ситуацијата и никогаш нема да згрешите.
Можете да го водите за нос така како што вие сметате дека е добро се додека тоа не влијае на неговата самодоверба. И сепак може да живеете подобро со овој мачо, кој сигурно е многу забавен и обожава да ја демонстрира својата категорија на јавни места. Освен тоа е исклучително активен маж кој нема да ве остави да ви биде досадно дури и за секундa.Мажот покрај вас е суетен и дури може да дојде до нарцизам. Целото негово телозрачи од самодоверба.
Тој ви вели: “Можам да ја

loading...
Loading...