Сакате ли „ванила секс“?

Loading...

Терминот ванила во сексуална конотација означува сексуални односи кои се најконвенционални и социјално прифатливи по својата форма. Во основа се работи за гушкање, бакнување, создавање на емоционална врска и се разбира, мисионерската поза.
Повеќе за сексот на ТЗМ.МКТерминот ванила во сексуална конотација означува сексуални односи кои се најконв

loading...
Loading...