Шако Полумента на емотивен начин се прости од Дона Арес

Loading...

Популарниот пејач Шако Полумента на друштвената мрежа Фејсбук со збогува од својата колешка, но пред сѐ пријателка Дона Арес. Шако објави емотивна порака на која никој не остана рамнодушен.-Ќе живееш вечно во моите песни. Го пронајде својот мир, а остана вечно во нас. Драга пријателке и колешке, Дона Арес. Еден од ретките сум кој имаше среќа да сними дует со тебе. Нема да ги заборавам твоите зборови дека си посилна од болеста и дека ќе ја победиш. Замина, но се остави себеси во нас. Мене ми остави дует… – напиша Шако во посветата.
-Ќе живееш вечно во моите песни. Го пронајде својот мир, а остана вечно во нас. Драга пријателке и колешке, Дона Арес. Еден од ретките сум кој имаш

loading...