Сам без ничија помош направил прекрасна куќичка во шума

Loading...

Од сечењето на вистинските стебла до поставување на последната дрвена плоча, за она што ќе го видите во наредното видео можеме да кажеме само еден збор – имресивно!Човекот по име Шаун Џејмс изградил дрвена куќичка во една канадска шума и тоа без ничија помош и без користење електрични алати!
Користејќи само основен алат и сопствената сила, Шаун изградил прекрасна куќичка во срцето на шумата во која секој би посакал одмор.
Погледнете го видеото и споделете со пријателите ако ви се допаѓа!
 
Човекот по име Шаун Џејмс изградил дрвена куќичка во една канадска шума и тоа без ничија помош и без користење електрични алати!
Користејќи

loading...
Loading...