Сам си го сменил договорот од банка и сега бара оштета од истата

Loading...

Маж во Русија ја тужел Тинкоф Кредит Системс, водечка онлајн банка во таа зејма, од која бара да му исплати 24 милиони рубљи затоа што го прекршила  договорот кој го потпишале.Маж во Русија ја тужел Тинкоф Кредит Системс, водечка онлајн банка во таа зејма, од која бара да му исплати 24 милиони рубљи затоа што го прекршила  договорот кој го потпишале. Имено во 2008 година Димитриј Агарков од банката по пат на електронска пошта примил пријава за кредитна картичка. Го пополнил договорот, но самиот во него ги сменил условите напишани со ситни букви пред да го испрати назад во банката.
Почитајте повеќе на mkd-news.comМаж во Русија ја тужел Тинкоф Кредит Системс, водечка онлајн банка во таа зејма, од која бара да му исплати 24 милиони

loading...
Loading...