Самите признаа! 10 лаги кои мажите им ги кажуваат на жените

Мажите признаа дека не се секогаш искрени кон своите девојкии, жени во одредени ситуации. ДобронамерноГо знаевме тоа и претходно, но сега мажите и сами призна дека ги лажат своите девојки околу одредени теми…
Еве ги десетте најчести лаги кои мажите често ги изговараат без грижа на совеста:
1.Не , воопшто не изгледаш дебело.
2.Не сакаме да гледаме полуголи жени во стриптиз бар.
3. Ќе зборуваме подоцна за тоа.
4. Ме потсетуваш на Џ. Лопез.
5. Обожавам како готвиш.
6. Не размислувам за други жени.
7. Да можеш да го земеш моето бикче да ги избричиш нозете.
8. Обожавам филмови со Мег Рајан.
9. Уживам во друштвото на мајка ти.
10. Жал ми е.
 Го знаевме тоа и претходно, но сега мажите и сами призна дека ги лажат своите девојки околу одредени теми…
Еве ги десетте најчести лаги к

Пронајдете не на следниве мрежи: