САМО ДА Е ГОЛА: Кој ли ја сликаше? -Еве како Карлеуша ја кити елката

Loading...

Карлеуша на Инстаграм и Твитер прикачи слика на која гола ја кити веќе накитената елка, а телото и го осветлуваат само новогодишните свекички и лампиони.Јелена Карлеуша им се придружи на странските ѕвезди кои во духот на следниве празницци социјалните мрежи ги зачинија со секси фотографии покрај елката.
Карлеуша на Инстаграм и Твитер прикачи слика на која гола ја кити веќе накитената елка, а телото и го осветлуваат само новогодишните свекички и лампиони.
Се прашуваме кој ја направи оваа фотка, и дали фустанот на крајот цел падна на земјата…
Погледнете на следната страна:

Јелена Карлеуша им се придружи на странските ѕвезди кои во духот на следниве празницци социјалните мрежи ги зачинија со секси фотографии покрај елк

loading...
Loading...