Само таа знае како ѝ е: Сопругот на Тања Савиќ…

Loading...

Душан Јованчевиќ праќал пораки до  сопственикот на една дискотека во која го преколнува неговата жена да пее кај него во објектот. Тања Савиќ и понатаму е без работа, а нејзиниот сопруг Душан на сите начини се обидува да ѝ најде некоја тезга. Тој е принуден да ги моли газдите на дискотеките по целиот свет да ја ангажираат неговата жена.
Душан првата порака ја пратила на 29 јануари. Тој тогаш се обидел да го убеди угостителот да заборави на несогласувањата кои ги имале од претходно. Да потсетиме, тие се скарале бидејќи пејачката не се појавила на договорениот настап, а тој ѝ уплатил пари ѝ и обезбедил виза.
„Здраво, како си, мој стар пријателе? Душан е, сопругот на Тања Савиќ. Што и да се случило меѓу нас останува во минатото. Знаеш како се вели, „водата минува под мостот“. Доколку  си се уште заинтересиран да работиме, можеме повторно да се обидеме и сите ќе бидат среќни“, назначено  е во пораката на Душан.

 
Две недели подоцна, на 6-ти февруари, угостителот примил уште една молба.
„Дали  си заинтересиран Тања да настапи во твојот клуб? Викнете го нашиот кум, Дарко Томиќ, ако имате некој  проблем. Голем поздрав“.

„Не сум заинтересиран за нејзиниот настап. Тања и нејзиниот сопруг во една прилика се поставија некоректно кон мене и меѓу нас е завршена секоја соработка… Соработувам само со пејачи кои се професионалци во секоја смисла на тој збор“,  вели еден од угостителите.Тања Савиќ и понатаму е без работа, а нејзиниот сопруг Душан на сите начини се обидува да ѝ најде некоја тезга. Тој е принуден да ги моли газдите н

loading...
Loading...