Само за храбрите! Она што го гледате на оваа дамка од кафе, открива каква личност сте!

Loading...

Дамка од кафе е дамка од кафе и ништо повеќе од тоа, зар не? Тоа мислел еден дечко, се додека не му се истурило кафе, и на работната маса му оставило мистериозна порака…Црното кафе, тој магичен утрински напиток, кој на наша голема радост повеќе не е канцероген, отсекогаш било привлечно за луѓето кои веруваат во предвидување на судбината.  Талогот од кафе наводно може да ви открие што ве чека…
Но, никој до денес не се занимавал со фенменот, дамки од кафе откако ќе ви се истури.
Се додека еден дечко, не ја испратил оваа порака:
Му се истурило кафе на масата и се изненадил од она што го видел.  Меѓутоа, не биле сите во состојба да одговорат што точно крие оваа слика…

Што гледате вие на сликата?
Вкупен број на гласови: 608
Дамка од кафе на бела површина – 15%
Пенис. Тоа е очигледно пенис! – 67%
Особата која го истурила кафето ја очекува парична добивка – 4%
Две особи кои имаат секс – 14%
Решение:
1. Вие сте реалист, но и досадна особа.
2. Имате первезен ум.
3. Престанете да верувате во бабини деветини.
4. Дефинитивно ви треба секс.Црното кафе, тој магичен утрински напиток, кој на наша голема радост повеќе не е канцероген, отсекогаш било привлечно за луѓето кои веруваат во пре

loading...