САМО ЗА СМЕЛИ: Постигнете оргазам со помош на топол восок!

Дали сте посакале некогаш нешто необично во креветот? Многу мажи и жени сакаат да експериментираат, но само во своите мисли бидејки не се осудуваат своите желби да ги спроведат во реалност. А од друга страна стојат оние кои не се срамат од своите фетиши, фантазии и сексуални потреби, поради кои несметано уживаат во сексот. Току во таа група припаѓаат оние кои знаат дека восокот од свеќите не служи амо за осветлување во случај да снема струја. Малото чудо кое спасува од темнина, може истовремено и да го спаси вашиот сексуален живот и да го зачини на многу креативен начин.
Восокот и жените
На почетокот на сеансата мажот треба да провери дали на партнерката и годи, односно дали има болки бидејки не е убаво да ужива со болки. На женското тело за капнување на восок најпогодно е на брадавиците, и ако тоа и годи, мажот може да проба и на задникот, грбот, стомакот па дури и во меѓуножјето но треба да биде пртпазлив према клиторисот, бидејки жената нема да биде среќна ако почувствува голема топлина на тоа место.
Восокот можете да го капнувате пред сексот, а нема да биде грешка и ако вежбата ја повторите во текот на самата акција.
Восокот и мажите
Ако мажот одобри, прскање со восок може да го примени жена, почнувајки од партнеровите брадавици па надоле према стомакот и може дури и на пенисот. Во зависност од тоа што сака партнерот, на што се осудува и колку болка може да поднесе, зависи и колку далеку жената ќе оди. Тоа секако е пријатна болка која треба да се фокусира на одговарачки начин, и така двајцата да бидат возбудени.
Капењето на пенисот мора да се одработи по план. Се е во атмосферата, како го прави, заведувањето но и замислените работи на жената која треба да го убеди партнерот.
Топлиот восок не треба да ве плаши. Почнете полека и внимателно, но проверувајте често да видите како вашиот партнер реагира на болка. А кога ќе ви биде се јасно, ве чека чисто уживање, кое ќе сакате да го повторите многу пати.А од друга страна стојат оние кои не се срамат од своите фетиши, фантазии и сексуални потреби, поради кои несметано уживаат во сексот. Току во таа

Пронајдете не на следниве мрежи: