Шампион: Даниел освоил неверојатни 60 отсто од сите пристигнати гласови!

Loading...

Доколку не се измени расположението на публиката за гласањето на „Икс фактор“, Даниел Кајмакоски би бил најверојатно првиот победник на балканското издание на ова музичко шоу, објави онлајн изданието на „Блиц“, кој се повикува на блиски извори на продукцијата.- Даниел во досегашните емисии освојувал неверојатни 60 отсто од сите пристигнати гласови, додека останатите учесници ги делат другите 40 отсто. На овој однос не влијае ни намалениот број на учесници. Доколку не направи нешто што би го свртеле расположението на публиката, неговиот пат до победата ќе биде лесен, вели добро информиран извор на кој се повикува српски „Блиц“.Продуцентите на „Икс фактор“ не сакале да ги коментираат сознанијата на „Блиц“. „Немаме коментар“, изјавиле кусо од ПР службата на емисијата.
Финалето на балканскиот „Икс фактор“ е предвидено за февруари во Белград.- Даниел во досегашните емисии освојувал неверојатни 60 отсто од сите пристигнати гласови, додека останатите учесници

loading...
Loading...