Самсоненко се огласи за можноста Лазаров да го засили Вардар

На Kире Лазаров одамна му имам понудено да размисли да биде дел од тимот и ми одговори дека с` уште има договор со Барселона, вели сопственикот на Вардар, Сергеј Самсоненко во интервју за ДНЕВНИК.-И да не е Македонец, јас повторно би го сакал во тимот, сакам да кажам дека за нас е најважен резултатот. Или во случајот со Дејан Манасков. Тој си замина поради тоа што сметаше дека има слаба минутажа, но таму каде што е сега, игра уште помалку. Ни недостига и квалитетно крило и се трудиме да најдеме соодветен Македонец кој ќе одговори на високите стандарди и квалитет, но, за жал, во моментот немаме. Верувам дека школите ќе продуцираат кадри, вели Самсоненко.-И да не е Македонец, јас повторно би го сакал во тимот, сакам да кажам дека за нас е најважен резултатот. Или во случајот со Дејан Манасков. Тој с

Пронајдете не на следниве мрежи: