Samsung Galaxy S4 Active Уживајте во секој ден!

Loading...

Во темпо со Вашиот животен стил, Samsung Galaxy S4 Active е еден од најиновативните и најкарактеристични модели на пазарот за смарт-телефони. Посветен на оние што сакаат и водат активен живот, овој модел ќе стане Ваш совршен сопатник, каде и да сте.Создаден да Ве следи во секој чекор, без разлика дали се забавувате на плажа, кајакарите, пливате, планинарите или се наоѓате во пустина, овој смарт-телефон Ви овозможува заштита од вода и од други атмосферски влијанија. Со дизајн што целосно го прави отпорен и на прашина, тој се приспособува дури и на екстремни услови.

 Зачувајте ги спомените од Вашите подводни авантури со Samsung Galaxy S4 Active и збогатете ја галеријата со најразновидни необични фотографии од Вашите патувања. Фотографирајте во секое време и споделете веднаш со Вашите најблиски на брз и едноставен начин. Едноставно, притиснете го копчето за волумен и активирајте ја новата Aqua Mode опција, која Ви овозможува да фотографирате и да снимате до еден метар под вода, дури 30 минути.

 

Отсега достапен ексклузивно во Vip, Samsung Galaxy S4 Active доаѓа во три различни бои, по цена од 8499ден. со избор на тарифниот модел Vip Free+ NoLimit+: https://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/samsung/865775/galaxy-s4-active#ad-image-0Создаден да Ве следи во секој чекор, без разлика дали се забавувате на плажа, кајакарите, пливате, планинарите или се наоѓате во пустина, овој смар

loading...
Loading...