Samsung повторно мами на Benchmark тестовите!

Loading...

По изведувањето на истиот нечесен трик со Galaxy S4, Samsung овој пат е фатен како го „подготвува“ Galaxy Note 3 да извади подобар резултат на овие тестови…Ars Tehnica откри дека Galaxy Note 3 има поголеми резултати на овие тестови за околу 20%. Тоа значи дека Note 3 иако покажува 20% поголема брзина на некои тестови, неговата вистинска брзина не е ни приближно блиска до резултатите. Ars прв пат ги забележа овие несогласувања откако процесорот на Note 3, кој е со иста максимална фреквенција како и LG G2, успеа да го “собори“ LG G2 ….
Повеќе на GSM.MKArs Tehnica откри дека Galaxy Note 3 има поголеми резултати на овие тестови за околу 20%. Тоа значи дека Note 3 иако п

loading...
Loading...