Samsung vs. Apple на Зимските Олимписки игри!

Loading...

Samsung е еден од главните спонзори на Зимските Олимписки Игри во Sochi оваа година, па затоа Galaxy Note 3 е официјалниот телефон на овој настан. Корејскиот гигант им нуди бесплатни уреди на сите учесници…Секако, овој подарок доаѓа со одредени обврски. Според Bluewin (портал кој припаѓа на Swisscom, најголемиот мобилен оператор во Швајцарија), швајцарските спортисти биле советувани од страна на Samsung да го скријат логото на било кои други уреди (телефони) што ќе ги користат за време на нивниот престој во Sochi. Ова ги вклучува и iPhone-ите, но и сите останати производители како HTC, LG, Motorola и слично…
Повеќе на GSM.MKСекако, овој подарок доаѓа со одредени обврски. Според Bluewin (портал кој припаѓа на Swisscom, најголемиот мобилен оператор во Швајцарија), швајца

loading...
Loading...