Сања Барбика има новост!

Loading...

Македонската фолкерка има цел да гради интернационална кариера!Сања Цинцева, позната во јавноста како Сања Барбика, има неколку хитови за себе, а новата Дошла сам да се лечим, премиерно ја промовираше на телевизијата која има сателитски пренос DM SAT.
Погледнете ја нејзината изведба:Сања Цинцева, позната во јавноста како Сања Барбика, има неколку хитови за себе, а новата Дошла сам да се лечим, премиерно ја промовираше на телеви

loading...
Loading...