Сања-„Раке пуке, раке шлаке“ повторно изненадува!

Loading...

Сања повторно изненадува…Сања Ристеска за празникот водици пееше во Лерин. Таа на покана на сопственикот на ресторантот То Агнати инаку македонец од Лерин пееше пред околу 130 македонци кои живеат во егејска Македонија.
Придружувана од оркестар  од Лерин се пееа македонски песни и се играа македонски ора до раните утрински часови. 
Притоа, пејачката била воодушевена од топлиот пречек.

Сања Ристеска за празникот водици пееше во Лерин. Таа на покана на сопственикот на ресторантот То Агнати инаку македонец од Лерин пееше пред

loading...
Loading...