Сара Мејс како ангел Ви ја честита Нова Година!

Loading...

Популарната Сара Мејс изминатата година која ќе ја памети по многу убави нешта, а своите желби и честитки за уште поубава и посреќна година реши да ги испрати во англеска форма.Со желба на сите да им е прекрасна новата година и да им „врнат” само успеси, Сара ја честита новата 2015 година.
Дел од агендата на Сара за периодот кој следува е настап на новогодишната забава во трендовскиот клуб Миднајт.
Забавата започнува во 20:00 часот, а повеќе информации можат да се пронајдат на овој линк.
Со желба на сите да им е прекрасна новата година и да им „врнат” само успеси, Сара ја честита новата 2015 година.
Дел од агенда

loading...
Loading...