Сара Таневска: сакам со Дејан Манасков да го прослава Св.Валентин!

Loading...

Сакам со Манасков да одам на романтична вечера!Манекенката Сара Таневска сака да го прослави Денот на вљубените, Св. Валентин, на романтична вечера со прославениот ракометар од “Металург” Дејан Манасков. 
Имено, Сара веќе некое време се обидува да стапи во контакт со Дејан, но безуспешно!
Повеќе на vest.mkМанекенката Сара Таневска сака да го прослави Денот на вљубените, Св. Валентин, на романтична вечера со прославениот ракометар од “Металург”

loading...
Loading...