Шарлиз Терон направи нешто незамисливо на Оскарите!

Loading...

Една од најубавите холивудски актерки, направи нешто неочекувано – го прекрши општопознатото правило во врска со доделувањето на Оскарите.Шарлиз Терон, на овогодинешното појавување, го прекрши правилото и можеби влезе во историјата. Ивемо, станува збор за тоа, дека на доделувањето на Оскарите никогаш не се оди во црвено. Тоа е поради црвениот тепих.
Актерката решила да биде првата која ќе го прекрши ова правило, па се појавила во огнено црвена тоалета на модната куќа Диор. Со смело деколте и богат шлиц.
Секако беше во центарот на вниманието, а веруваме дека овој црвен фустан ќе се памети засеогаш, што поради убавината, што поради прекршеното правило.Шарлиз Терон, на овогодинешното појавување, го прекрши правилото и можеби влезе во историјата. Ивемо, станува збор за тоа, дека на доделувањето на

loading...
Loading...