Саша Чириќ: Само сплотени ќе ја сочуваме нашава Македонија

Loading...

Целава оваа политичка ситуација не поминува така покрај нас, сите сме на некој начин инволвирани, истакна денеска на хуманитарен меч во Пробиштип легендарниот македонски фудбалер, Саша Чириќ.-Јас како долгогодишен репрезентативец кој долги години и многу натпревари ги имам одиграно за овој најсветол дрес, стоел под македонското знаме и ја слушал македонската химна посакувам целиот македонски народ да остане сплотен, токму во овие моменти, затоа што само така сплотени ние ќе ја сочуваме нашава Македонија, рече Чириќ.-Јас како долгогодишен репрезентативец кој долги години и многу натпревари ги имам одиграно за овој најсветол дрес, стоел под македонското знаме и

loading...