Саша Ковачевиќ во прегратки на новата девојка!

Loading...

Иако не сака да зборува за својот приватен живот, детали за неговиот љубовен живот секогаш испливуваат на површина. Но како што изгледа овој пат Саша Ковачевиќ решил да се опушти и да не ја крие својата избраничка од очите на јавноста.На голема жалост на неговите обожавателки, кои го пратат секој негов чекор, пејачот е навистина заљубен, што покажува и фотографијата која е објавена на Инстарам, а на која и двајцата се насмеани и прегрнати.
На голема жалост на неговите обожавателки, кои го пратат секој негов чекор, пејачот е навистина заљубен, што покажува и фотографијата која е

loading...