Саша Поповиќ изгуби облог, Снежана ја повика Карлеуша да дојде по 500 евра, а таа воодушеви со одговорот!

Loading...

Директорот на српската „Гранд„ продукција Саша Поповиќ призна дека го изгубил облогот од српските пејачки Јелена и Ана, па на секоја од нив им даде по 500евра. Но, пред тоа, беше хаос во студиото…Откога првите двајца кандидати запева на бината на „Ѕвездите на Гранд„ во дуелот, веќе настана хаос во студиото.
Имено, Саша Поповиќ го изгуби облогот од српските пејачки Јелена Карлеуша и Ана Бекута, бидејќи тие две тврдеа дека Саша, на Јелена и се обрати со „Карлеуша„, додека тој тврдеше дека и се обратил со „Јелена“. Директорот на„Гранд“ призна дека е поразен, што беше иницијалена и слатка „пресметка“  помеѓу Јелена и Снежана.
„Момци, јас ќе кажам неколку зборови пред вие да почнете да пеете. До тогаш имате време да смислите кои ќе бидат тие песни.. Само да кажам во минатата емисија изгубив на облогот од Јелена и Ана… Па, овде се мора да биде фер и чесно, што да правам, тоа е така. Реков Карлеуша наместо Јелена, почна Саша, па се вмеша и Јелена.
„Но, јас морам да кажам нешто друго. Јас бев 100% сигурна дека никогаш нема да признеш, бидејќи никогаш јас не би прзнала ако е моја емисијата и да можам да измонтирам, но тое е…, кажа Карлеуша, а потоа Саша и упадна во збор
„Па, не можам да измонтирам, нема тука монтажа. Точно се убаво се гледа..“, кажа Саша, па пак се надоврза Јелена.
„Можеш, но секоја ти чест што не беше, но јас ќе бидам…., почна Јелена веројатно да каже дека нема да земе пари од Саша, а подоцна српските пејачки Марија Шерифовиќ и Снежана Џуришиќ „скокнава“ и почвава да викаат: „Не,не! Сакаме да го гледаме давањето на пари!“
Потоа почна Поповиќ и извади два коверта од 500 вера, а Снежана и се обрати на Јелена:
„А! Дојди, дојди, дојдииии ….“
Меѓутоа, наместо да стане и да оди по парите, Карлеуша мртва – ладна и се обрати:
„Снежана, јас заради 500 евра не доаѓам… Но, може Саша да дојде“, со насмевка кажа Јелена, при што Саша стана и 500 евра и стави во ташната.
Како изгледаше ова погледнете на снимката од видеото:

Откога првите двајца кандидати запева на бината на „Ѕвездите на Гранд„ во дуелот, веќе настана хаос во студиото.
Имено, Саша По

loading...