Саша Поповиќ ЌЕ ПОЛУДИ: Директорот на Пинк изјави дека…

Loading...

„Несериозно е да се спореди нашата одлука да ја повториме Фарма со одлуките на другите телевизии. Тоа е како да ги споредите Пинк и Гранд. Едното е ролс-ројс, а другото мотокултиватор. Ние сме најголема продукција во Европа, а тие се дискографска куќа со менаџмент за кафански настапи“ – изјавил Жељко Митровиќ.Иако пред година дена тврдеше дека нема да се дава било какво реално шоу на Пинк, сепак ја смени одлуката.
„Увидовме дека интересот на гледачите за ТВ форматот како што е Фарма е навистина голем. Ние сме семејна телевизија и ќе водиме сметка за содржината. Ќе се потрудиме пошироката популација да не гледа порнографија, туку здрава ријалити програма“ – рекол тој.
„Ѕвездичките на Пинк“ остварија голем успех, а Митровиќ откри што ќе се случува понатаму со таа емисија и што мисли за фактот што Гранд ги покренува „Ѕвездичките на Гранд“.
„Слушнала жабата дека ги потковаат коњите… Инаку, можам да ви откријам дека на РТЛ му ја продадовме лиценцата за таа емисија и дека преговараме со уште девет телевизии од Блискиот Исток, како и со мрежите од Кина, Индија, Виетнам“ – рекол Митровиќ.Иако пред година дена тврдеше дека нема да се дава било какво реално шоу на Пинк, сепак ја смени одлуката.
„Увидовме дека интересот н

loading...
Loading...