Саша Поповиќ збесна среде емисија: Вакво нешто до сега не направил!

Loading...

Саша Попвиќ за време на снимањето на шоу програмата “Ѕвездите на Гранд“  ја прозва најжестоката конкуренција, односно „Ѕвездите на Пинк“ и тоа на необичен начин.Директорот на Гранд, Саша Поповиќ критикувајќи ги пејачите  во сопствената емисија ја пецнал конкуренцијата:
„Луѓе мои, ова е сериозно натпреварување. Ова не е натпревар во кој   за никакви кандидати се креваат три столици само за емисијата да трае што подолго“, рекол Поповиќ на последното снимање и така рекол што мисли за „Ѕвездите на Пинк“.
Дали наскоро ќе слушнеме  одговор од таборот на Пинковите ѕвезди, останува да видиме.Директорот на Гранд, Саша Поповиќ критикувајќи ги пејачите  во сопствената емисија ја пецнал конкуренцијата:
„Луѓе мои, ова е се

loading...
Loading...