Саше Политико ги открива во јавност валканите работи на СДСМ

Loading...

Во најновата колумна на Саше Политико повторно на тапет е уредникот на Плусинфо Бранко Героски, но овој пат се споменуваат и неколку колумнисти на Плусинфо. Во своите претходни колумни Политико остро се спротистави на некои новинари и функционери на СДСМ, а во критиките на Политико место си најде и Ивор Мицковски, колумнист на Плусинфо кој Саше Политико милува да го вика “татино синче”.
“И овие имбецили како Геро и ова татиното синче и воедно е*ач на екс шефицата мислат дека тоа така лесно се прави влада, како детско кроење на колаж, на маса ќе се направи владата без да се добијат изборите од страна на опозицијата?!”
Во својата колумна Политико се служи со крајно безобразен речник како за Бранко Героски така и за Ивор Мицковски и екс шефицата на СДСМ, Наташа Савова.
Очигледно дека оваа медиумска војна што се води помеѓу порталите кои се поддржувачи на политиките на СДСМ нема намера да запре.
Јавноста се повеќе има можност преку овие колумни да сфати дека во СДСМ постои огромна нетрпеливост и поделеност.
КурирВо своите претходни колумни Политико остро се спротистави на некои новинари и функционери на СДСМ, а во критиките на П

loading...
Loading...