Сашко Коцев објави фотографија со ќеркичката!

Loading...

Оваа 2018 година за актерот Сашко Коцев почна поразлично од сите останати, а причината за тоа е што ја дочека и почна со најголемото богатство во своите раце – ќеркичката Јоана, објавува Вистина.мкОваа 2018 година за актерот Сашко Коцев почна поразлично од сите останати, а причината за тоа е што ја дочека и почна со најголемото богатство во своите раце – ќеркичката Јоана, објавува Вистина.мк
Сашко и неговата сопруга Смилјана кон средината на месец октомври минатата година се остварија во улога на родители.
Сега, по речиси три месеси од нејзното доаѓање на свет, тато Сашко реши Новата година на своите следбеници и пријатели на социјалните мрежи да им ја честита со една уникатна фотографија со неговата најголема љубов, односно фотографија од неговата рака и нејзиното малечко и слатко стапалце.

Како што е редот и за се останато што објавува на својот профил, така и овој пат, за оваа неодолива фотографија тато Сашко и неговата наследничка добија илјадници лајкови.Оваа 2018 година за актерот Сашко Коцев почна поразлично од сите останати, а причината за тоа е што ја дочека и почна со најголемото богатство во с

loading...