Савичевиќ навредувал хомосексуалци

„Телеграф“ пренесува дека, Дејан Савичевиќ, за време додека бил во некој кафе-бар, ги навредувал хомосексуалците, додека тие одржувале парада.
Легендарниот фудбалер на Југославија, Дејан Савичевиќ, денес претседател на ФС Црна Гора, се придружи кон навредите на останатите кон хомосексуалците кои имаа организирана парада во Будва.
Извор/Фото: Телеграф„Телеграф“ пренесува дека, Дејан Савичевиќ, за време додека бил во некој кафе-бар, ги навредувал хомосексу

Пронајдете не на следниве мрежи: