Сдсмовски пратеници од Охрид се соочија со остри критики од граѓаните

Loading...

Сдсмовските пратеници од Охрид Томислав Тунтев и Жаклина Лазаревска се соочија со остри реакции од страна на граѓаните на социјалните мрежи во врска со политиките и потезите на нивната матична партија.Изреволтирани, граѓаните пишуваат дека се загрижени за својата иднина и иднината на својата татковина.
Има коментари дека тие планираат да останат во Македонија и да зборуваат на македонски јазик. Граѓаните не прифаќаат албански платформи и загрозување на унитарноста на Р. Македонија.
-Додека тој народ го нарекувате овци и јадете живо луѓе власта ви е далеку. Тоа е бон тон и вокабулар на интелектуалец што сонува да биде премиер, а го навредува својот народ, стои во еден од коментарите.

 
Изреволтирани, граѓаните пишуваат дека се загрижени за својата иднина и иднината на својата татковина.
Има коментари дека тие пла

loading...
Loading...