Се бара ХЕРОЈОТ кој синоќа спаси многу животи

Многу животи синоќа биле спасени од еден непознат херој.Имено многу луѓе кои синоќа патувале и сакале да влезат во Скопје, сведочат дека на влезот во Скопје, пред обиколницата биле запирани од млад непознат човек кој ги препупредувал на лошата и опасна ситуација на обиколницата. Тие својот пат кон домовите го пренасочувале по други пристапни патишта, со што практично си ги спасиле и животите. Сега го бараат човекот за да му изразат благодарност.Ваквите постапки ја враќаат вербата во луѓе.Имено многу луѓе кои синоќа патувале и сакале да влезат во Скопје, сведочат дека на влезот во Скопје, пред обиколницата биле запирани од млад непоз

Пронајдете не на следниве мрежи: